Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan Soner Çetin’den zabıtaya pasta ikramı

Başkan Soner Çetin’den zabıtaya pasta ikramı

Başkan Soner Çetin’den zabıtaya pasta ikramı

Baskan Soner Çetin’den zabitaya pasta ikrami

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, belediye denince ilk akla zabitanin geldigini belirterek, zabita personelini kutladi. Zabita Müdürlügü’nde yapilan etkinlikte Zabita Haftasi dolayisiyla pasta kesen Baskan Soner Çetin, “Özellikle salgin döneminde eksik personele ragmen zabita ekiplerimiz çok önemli çalismalar yapti. Hepinize tesekkür ediyorum” dedi.

Türkiye’de Zabita Teskilatinin kurulusunun 194’üncü yildönümü Çukurova Belediyesi’nde de çesitli etkinliklerle kutlaniyor.

Hafta dolasiyla Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, zabita personeliyle birlikte oldu, onlar için kutlama pastasi kesti. Baskan Yardimcisi Selami Kandemir ve Zabita Müdürü Kenan Özdemir’e çiçek veren Baskan Soner Çetin, zabita personelini kutladi.

Baskan Soner Çetin, zabitanin çok önemli bir görevi yerine getirdigini belirterek, “Belediye denince ilk olarak akla zabita gelir. Burada deneyimli ve özverili bir ekip var. Baskan yardimcimiz ve müdürümüzle birlikte hepinizi kutluyorum. Kadromuz eksik ancak buna karsin zabita hizmetlerinde herhangi bir sikinti yasamiyoruz. Bunda da sizlerin özverili çalismasi önemli rol oynuyor. Hepinize tesekkür ediyorum” dedi.

Belediye yasasi nedeniyle eksik olan personel sayisini tamamlamak için kadro tahsis etmelerinin mümkün olmadigini vurgulayan Baskan Soner Çetin, “Eksik kadroya ragmen özellikle salgin döneminde çok basarili çalismalar yaptiniz. Yapilan bir arastirma Çukurova Belediyesi’ni pandemi ile mücadelede en basarili belediye oldugumuzu ortaya koydu. Bu basari sizlerin çalismalari sayesinde oldu. Büyük emeginiz var. Yüreginize saglik” seklinde konustu.



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı